Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Suomi-Sveitsi 5-2

Eilinen ilta ja ottelu Suomi-Sveitsi. Jotain ihan järkyttävää! Sveitsi hallitsi pelillisesti suurimman osan ajasta. Leijonilla karmaisevia kiekonmenetyksiä ja virheitä sekä omassa että hyökkäyspäässä. Välillä ei meinattu päästä päästy pois edes omalta alueelta saati sitten hyökkäyspäähän! Ja sitten se kolmannen erän mikälieketjujensekoitusoperaatio. Siis what?!? Olen peräänkuuluttanut sitä Taminkin mainostamaa Komarovin siirtoa Jokisen paikalle ykköseen ja Jokinen sitten puolestaan Komarovin paikalle. Mutta mitä Jalonen tekee? Sotkee hyvin toimivan kakkosenkin hetkeksi. Ilmeisesti tämä ei kuitenkaan tullut jäädäkseen. Pliiz?

Tärkeintä kuitenkin on, että Sveitsin hallinnasta ja lukuisista jäätävistä maalipaikoista huolimatta Leijonat otti tärkeän voiton. Suuri kunnia Lehtoselle. Huonolla maalivahtipelillä lukemat ois voineet olla jotain aivan muuta. Mutta sehän näissä karkeloissa on tiedetty jo vuosia, että maalivahdilla on loppujen lopuksi suuri merkitys, varsinkin jos maalinteossa on vaikeuksia. Ja hienoa, että niitä maalejakin alkoi tulla :D. 

Yöunet jäi sitten aivan liian vähiin. Raksu toki oli töissä, joten jouduin yksin tuijottelemaan jännityksissäni pelin läpi. Ei miuta sitten pelottanut muutoin olla yksin kotosalla (kuten monesti muutoin), oli tarpeeksi jänskättävää tuossa pelissä. Vaikka aamusta otin puoli tuntia lisää nukkuma-aikaa, ei tällaiselle unimaskotille riitä seitsemän tunnin unet. Varsinkin, kun nekin tuli taas pätkissä. Ei vain osaa, kun toinen ei ole viekussa... Noh, tänään sitten ajoissa peitto korviin ja tutimaan. Jos tästä työpäivästä ensin selviäisi hengissä. Väsyttää niin maan perkeleesti. Entä jos vain pakenisi paikalta ja sanoisi olevansa sairas? Nokkahan on hieman tukossa, joten voisi mennä läpikin...

Nyt lähden herättelemään itseni työntekoon. Jos joku vain toimittaisi miulle saavillisen kahvia, jotta saisi edes toisen silmän auki... Ja niin. Onko jotain aihetta, mistä toivoisitte, että mie paasaan täällä blogissa? Toisi ehkä hieman vaihtelua tähän kiekkoiluun? Tosin tämä varmaan vie vielä sen puolitoista viikkoa laantuakseen, mutta yrittäähän aina voi :D. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: