Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 24. toukokuuta 2012

Mielenkiintoinen blogi

Saretska nakkasi miuta haasteella kiintoisan blogin perusteella. Kiitos siitä =). Tämä vastaava on jo käynyt, mutta vastaillaan nyt kuitenkin uusiin kysymyksiin. Haastaminen taitaa nyt vain jäädä. Ei millään jaksa keksiä kysymyksiä ja uusia haastettavia. Huono tekosyy... Mutta näin tänään. Ja tällaistahan Saretska tahtoo tietää:

1. Kenet haluaisit tavata?
Tämä on aika paha. Lasketaan tämä nyt kolmeen eri kategoriaan. Julkkiksista varmaan Mikko Koivun. Onhan se sen verran komee, että pitäisi se joskus ihan nokatusten tavatakin. Tosiasiassa joskus olen ohimennen törmäillyt, mutta Mikkokin oli silloin ihan pikkupoika, kun pelasi C-junioreiden SM-sarjaa =).

Ihan taviksista olisi mukava tavata taas kokoikäistä lapsuudenystävääni Annaa. Harvoin nähdään, kun asutaan eri paikkakunnilla, mutta ystävyys ei ole unohtunut mihinkään. Edellisestä tapaamisesta on jo vuosia (siis jotain kuus? Voi perse, pakko nähdä pian!!!), mutta jutut toimii yksiin aivan yhtä hyvin kuin ennenkin ;D.

Ja jo edesmenneistä täytyy sanoa, että Appiukon. Haluaisin tietää, että onhan kaikki nyt hyvin. Kova ikävä on sinnekin suuntaan...

2. Asia, joka on sinusta ärsyttävä tai rasittava?
Miuta ärsyttää aika monetkin asiat. Mutta yksi, joka saa miut kiihtymään nollasta sataan alle puolen sekunnin on noi mopopojat/tytöt. Ja nimenomaan ne enduromopoilijat, joiden pitää huudattaa sitä viittäkymppiä kulkevaa ahistavaakuristavaa mopoaan joka vitun välissä! Äänet on jotain niin karseeta! Siis eikö ne paskat pysy käynnissä liikennevaloissa ilman, että pitää koko ajan kierrättää niitä vehkeitään? Argh! Muissa mopoilijoissa ei vikaa. Ja oikeat moottoripyörät saa miut vain hyrräämään sillain kivasti...

3. Oletko sisimmältäsi maalais- vai kaupunkilaisihminen? Perustelu.
Jahas. Siis mie olen ikäni kaupungissa asunut, mutta paljon kesiä (ja talviakin kyllä) maalla viettänyt immeinen. Mutta kyllä taitaa olla niin, että vaikka kaupungissa asunkin (en luojan kiitos keskustassa!), niin olen maalaisihminen. Se rauha on jotain mahtavaa! Jos miun ei tartteis käydä töissä, niin haluaisin muuttaa vielä hieman kauemmas keskustasta (nyt se koti on se kolme kilsaa keskustasta, tuollaisella rauhallisella, metsään rajoittuvalla asuinalueella). Maalla on rauhallisempaa. Ja sinne voisi joskus ehkä ottaa sen hevosenkin?!?

4. Meri vai järvi? Perustelu.
Ehdottomasti järvi! Olen asunut reilua kahta kuukautta lukuunottamatta järvenrantakaupungissa. Ja miun sukulaisten mökit ja mummola (joka kyllä taitaa nykyisellään olla varsinaisesti kummitätilä, mutta mummolasta myö kaikki puhutaan) on suuren järven rannalla. Järveä ei saa miusta mihinkään =).

5. Lempisukulaisesi?
Kun kaikki ne on omalla tavallaan parhaita... Sanotaan, että serkkutyttö tuolta Etelä-Pohjanmaalta.

6. Mikä on sinusta mukavin kotityö eli taloustyö?
Varmaan sitten se imurointi. Mikäänhän ei sinällään kivaa ole, mutta tuohon vekottimeen tulee herkimmin tartuttua. Ja sitten voi sen kammotus-pölyjen pyyhkimisen delegoida Raksulle, kun itse jo riehuu imurin varressa =).

7. Mikä voimaannuttaa sinua?
Kyllä se liikunta on. Sen olen tiennyt aina. Ja nyt taas kun on saanut itsensä ihan pahimmasta suosta (toivottavasti ainakin!) ylös ja liikkumaan, niin huomaa jaksavansa enemmän. Ja olevansa iloisempi. Lisäksi valitettavasti ne pienenevät numerot vaatteissa ja vaa'assa antaa voimaa.

8. Mitä haluaisit tehdä tai missä käydä tänä kesänä?
Taivalkoskelle me ainakin mennään kalastelemaan muutamaksi päiväksi, mutta muuta... Haluaisin kyllä piipahtaa Haaparannassakin (en tosin Ikeassa, kun lähempääkin löytyy...), mutta se taitaa olla liian kaukainen haave. Raksu ei taida innostua. Helsinki olis kanssa kiva, mutta sinnekin on niin pitkä matka, että taitaa jäädä haaveeksi sekin.

9. Paras lukemasi kirja?
Siis kun mie luen niin paljon. Siis TOSISSAAN PALJON! Ja kun niitä omalla tavallaan parhaita yksilöitä on niin paljon, miten valitaan vain se yksi? Sanotaan nyt sitten Taru Sormusten Herrasta. Listahan olisi oikeasti varmaan loputon, mutta tuo on kyllä ihan kirkkainta kärkeä.

10. Mikä luonteenpiirteesi on sinulle tunnusomaisin?
Varmaan tuo kiihtyvyys nollasta sataan alta puolen sekunnin.

11. Mikä on kukan tehtävä? ;)
Piristää mieltä =).

Tällainen tietoisku taas kysymysten kautta. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: