Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Haaste

Miut sai helposti iloiseksi :D. Sain Kauriilta seuraavanlaisen haasteen:

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

Ja Kauriin kysymykset:

1. Paras elämäsi vuosi, miksi?
Voih, heti hankala... Niin monessa vuodessa on sekä niitä hyviä että huonoja hetkiä... Varmaan vuosi 2008, kun muutin Raksun kanssa yhteen, mentiin kihloihin ja olin laiha. Silloin tuntui hyvältä niin fyysisesti kuin henkisestikin.

2. Pahin elämäsi vuosi, miksi?
Tähän on nyt pakko sanoa, että 2001. Silloin syömishäiriöinti alkoi todenteolla ja sillä on miun elämään todella kauaskantoiset vaikutukset. Kun häiriöidäänhän tässä vieläkin. Juu, näillä mennään. Se vuosi on jälkijättöisesti vaikuttanut miun elämään aivan liikaa.

3. Tupakoitko/oletko tupakoinut? Milloin aloitit, (lopetit), mitä poltat ja paljonko?
Tupakoin. Paha tapa :D. Aloitin joskus 14-vuotiaana, mutta en ole ihan yhtäjaksoisesti polttanut koko aikaa. Tuolloin pentuna lähinnä silloin tällöin. 2000-luvun alussa olin polttamatta pari kolme vuotta ja sitten 2003 aloitin uudestaan. Poltan sinistä LM:ää ja jotain kolme askia viikossa? Kun otan, poltan enemmän. Ja joskus on niitä päivä (lue: krapula!!), etten polta ollenkaan. Että jotain muutama röksäys menee päivässä. Joutais lopettaa...

4. Ajatukset kannabiksesta?
Miun puolesta polttakoon se ken haluaa. Itse en ole kokeillut, enkä todennäköisesti koskaan kokeilekaan. Ei ole inspistä. Mutta en moralisoi muita. Eipä tässä paljon varaa ole näillä häröilyillä moralisoida ketään.

5. Mihin vanhempasi panostivat lapsuudessasi eniten?
Varmaan siihen, että miulla olis kokonaisvaltaisesti hyvä ja turvallinen olla. Että miulla on hyvä koti, ruokaa ja sopivasti leluja ja harrastuksia. Miulla oli hyvä lapsuus =).

6. Mihin olisit halunnut heidän panostavan enemmän?
En varmaan mihinkään. Kuten edellä totesin, miulla oli hyvä lapsuus. Kyllähän sitä joskus muksuna vikisi, kun muilla oli enemmän (me ollaan oltu aika tiukilla rahallisesti joskus), mutta näin jälkeenpäin ajateltuna en ole ollut vailla mitään enempää.

7. Mitä hiustuotteita ja meikkejä käytät?
Pesuun käytän Dermosilin tuuheuttavaa shampoota ja sit joskus jotain hoitoainetta. Peruspäivänä tukkaan menee vain Rainbowin lakkaa, mutta kun laittaudun, kehissä on myös muotovaahto ja Osiksen vaha. Meikkejä käytössä arkena oikeestaan vain Maybellinen DreamMat -puuteri. Sit kun meikkaanmeikkaan, käytössä taitaa olla MaxFactorin jotain ripsaria, muutamia Lumenen ja MaxFactorin luomivärejä, Dermosilin rajauskynä ja jokin poskipuna. Ja meikkivoide, johon luotan, on Joe Blasco. Ehdottomasti paras! Mutta huomaa varmaan, ettei tule nykyisin arkena kamalasti meikkailtua, kun en mie muista edes miun meikkipussin sisältöä...

8. Kuinka siisti asuntosi yleensä on?
Ihan siisti. Siellä täällä jossain on jotain ylimääräistä pöydillä (nekin pirkule lähinnä Raksun papereita!!), mutta perussiisti. Meillä imuroidaan ja pestään vessa yleensä kerran viikossa, luutuillaan hieman harvemmin (kun ei tartte niin ei tartte) ja sit sauna- ja suihkupesut vielä harvemmin. Keittiö on siistissä kunnossa päivittäisen huollon kautta. Ja nyt heti tuli ahdistuspahdistus ja tieto siitä, että se tämän viikkoinen siivous pitäisi varmaan toteuttaa huomenissa... Ja ne ikkunat pestä...

9. Kolme kaunista nimeä?
Kiira, Piitu ja Anna.

10. Jos sukassasi on pieni reikä, mitä teet?
Ne lähtee. Mie en katsele rikkinäisiä sukkia. Kun ei ne kuitenkaan niin paljoa kustanna...

11. Millainen olisi unelmiesi kesäpäivä? Aiotko toteuttaa sen?
Varmaan jossain järvenrantamökillä aurinkoa ottaen, uiden ja saunoen. Ihan vain sellaista yleistä oleilua. Kyllä mie jonain päivänä... Lainaan vaikka sukulaisten mökkejä, jos ei muutoin.

Ja sitten... Mie voisin linkittää tähän Inkerin, Pullan, Nellan, Kafin, Bubblen, Minnan, Nooran, Howdiditendupbeinglikethis:n, Tytön, Mallamoijan ja Bemaryn. Ja kysymyslistaa tulisi tässä:

1. Millainen on normaali arkipäiväsi?
2. Entä viikonloppuilta?
3. Kuka tai mikä on vaikuttanut sinuun eniten? Kuinka?
4. Millainen olisi unelmiesi talo?
5. Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota ihmisessä?
6. Milloin viimeksi olit onnellinen? Mitä tuolloin tapahtui?
7. Mikä tässä maailmassa/kanssaihmisissä ärsyttää eniten?
8. Mikä elämässäsi on parasta?
9. Millaiseksi kuvittelit elämäsi muodostuvan kymmenen vuotta sitten?
10. Millaiset välit sinulla on vanhempiisi?
11. Mitä seuraavaksi?

Kiitti ja kuitti. Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Tackar. Aika pahan pistit. Vetäydyn kuningatarjäätelön kanssa pohtimaan vastauksiani..