Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 14. toukokuuta 2012

Apina

Niin niin. Apina. Tai joku muu möhkäle. Leijonien selässä siis. Perjantaina itketti, eilen lähinnä nauratti. Perjantaina ensimmäinen erä Kanadaa vastaan oli jotain suurta unelmaa. Toisessakin vielä oltiin matkassa. Sitten tapahtui jotain. Ja se jotain jatkui karmaisevalla tavalla eilen USA:ta vastaan. Tänään pitäisi ryhdistäytyä ja voittaa edes se Kazakstan. Tuollaisella eilisen kaltaisella pelillä sekään ei ole niin varmaa. Ja torstaina sitten uudestaan USA vastassa, suurella todennäköisyydellä. Joskos tämä konttaaminen nyt olisi loppunut ja kaukalosta löytyisi uusilla voimilla ja raivolla tuleva Leijona. Otetaan mallia vaikka seuraavasta...

Tänään ei pysty muuhun. Ihan suoraan sanottuna vituttaa. Noin niinkuin aikuisten oikeesti. Oma itsekin taas pukkaa ahdistamaan. Joten hukutan itseni työntekoon ja ehkä hakemalla koiraterapiaa loldogsista. Onneksi sitä on vain kolme päivää tällä viikolla :D. Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

Kauris kirjoitti...

nii sulle on sit haaste blogissani ;)