Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pikkulauantai

Nonnih. Olisi siis keskiviikko ja miulle tämän viikon viimoinen työpäivä :D. Kerrankin miullakin on pidempi viikonloppu. Kesälomaanhan (jota miulla siis on jopa huimat kaksi viikkoa työpaikan vaihdoksesta johtuen) miulla on vielä kolmisen kuukautta... Matka on pitkä ja bensiini kallista. Mutta jospa tämä neljän päivän vapaa tässä välissä antaisi edes hieman lisää energiaa arkeen.

Kiekossa huomenna taas jännittävä päivä. Suomi kohtaa puolivälierässään USA:n, joten tuskin tuota uskaltaa selviltäpäin katsella. Toivotaan, että pojat ovat huomattavasti paremmalla jalalla ja peliasenteella liikkeellä kuin sunnuntaina!! Muutoin ei hommasta tule muuta kuin itku ja hammasten kiristys. Noh, eihän toki välierässäkään kovin helppo vastus ole tiedossa, jos sinne asti selvitään. Venäjähän sieltä vastaan tulee. En jotenkin jaksa uskoa, että Norja hoitaisi Venäjän pojat kotiin... Vaatisi suoranaista ihmettä se! Mutta näillä mennään.

Eilisilta meni taas miulta penkin alle. Sain järkyttävän kohtauksen päin persettä menneistä syömisistä ja raivosin sitten Raksullekin... Ihan kuin se hänen vika olisi, etten mie vielä aikuisenakaan osaa tätä elämää. Noh, huutoahan siitä seurasi ja Raksu kävi autoajelulla viilentelemässä tunteitaan. Minä taasen tartuin oransseihin Fiskarseihin ja kaikkihan tietää kuinka siinä kävi... Kaunis uusi jälki taas tuossa vasemmassa kädessä  =(. Homma ei vain toimi. Sitten pyydeltiin puolin ja toisin anteeksi. Mutta olihan taas kiva aiheuttaa itselleen lisää noita jälkiä, jotta saa sitten oikein kunnolla kesällä selitellä kaikille, miksi vasen käteni on täynnä violetinpunaisia arpia... Ei taida mennä läpi, jos kertoo niiden aina olleen siinä? Häpeän itseäni niin suuresti.

Mutta paremmissa fiiliksissä tähän aamuun. Jospa se jatkuu koko pitkän viikonlopun ajan, ettei hyvää ylimääräistä lomaa tarvitse ihan paskaksi vetää. Huomenna on paha, kun Raksu menee kalalle, mutta jospa mie jaksaisin raahata itseni taloyhtiön talkoisiin ajattelemaan muita juttuja. Voihan olla myöskin niin, että olen liian täpinöissäni illan kiekkopelistä, ettei syöminen edes tule mieleen :D. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää viikonloppua kaikille! Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: