Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Aurinkoista tiistaita ja työpaikka-ajatuksia

Aamu alkaa aurinkoisesti. Myös henkiseltä kannalta. Siis laardinorsu sai eilen itsensä raahattua reippaalle kävelylenkille :D. Sain jopa Raksun houkuteltua itselleni kaveriksi... Ja olihan kivaa. Siis niin mieletön olo taas piiiiitkästä aikaa, että nyt täytyy ihan tosissaan useammin käydä vetämässä tuo lenkki. Aíkas soppelin mittainen, ei mitään tappokamaa. Kun ei tässä vielä uskalla läskejään niin kamalasti rääkätä, että aamulla olisi puolikuollut... Mutta olipas vielä aamullakin tosi hyvä fiilis. Kerrankin ei edes vituttanut tulla töihin :D. Tätä pitää todellakin näillä kivoilla ilmoilla harrastaa useamminkin.

Ja sitten. Jotain mietittävää on miun pieni pääni saanut. Viime viikolla näin entistä työkaveriani tuolta Verohallinnosta. Ovat ilmeisestiehkäkaitkenties saamassa joskus virankin auki tänne kotikaupunkiin. Ja miutahan heti houkuteltiin hakemaan sitä... Samalla, kun työpostissa odotti sitten tänä aamuna tieto siitä, että tämä meidän nykyinen toimisto menee remonttiin eikä tässä sinä aikana voi olla töissä. Mitä se nyt haittaa, jos katto ja lattiat revitään auki? Mitä "pieni" sisäilmaongelma haittaa? Eli uudet tilat tulee etsittäväksi. Suuri kysymys nyt on vain se, että mistä niitä tiloja oikein löytyy? Jos mennään toiselle puolen kaupunkia kuin missä mie asun, niin ei onnaa. Kesä nyt vielä menee, kun voi Helkamalla liikkua, mutta entäs talvi? Tuo kolme kilsaa kävelyä suuntaansa on riittävä ottaen huomioon työmatkoihin menevän ajan.

Eli pitäisikö hakea mahdollista virkaa Verohallinnosta ja polttaa sitten taas jälleen kerran kaikki lomat ja aloittaa oma urakehitys työnteko alusta, vai mitä? Aika paljon ratkeaa ilmeisesti ihan tässä näillä näppäimillä, kun saadaan tietää, mistä niitä uusia tiloja toimistollemme voisi saada. Toivottavasti jostain tästä keskustasta tai sitten mikä vielä parempaa: tuolta miun suunnalta kaupunkia :D. Ja se, että tuleeko se virka auki on taas niin saamarin pitkässä kuusessa, ettei mitään rajaa. Kun on kuitenkin kyse köyhän Suomen valtion virasta...

Näihin kuviin näihin tunnelmiin. Mie yritän heittää hetkeksi nämä ajatuksia raastavat tunnelmat mielestä ja keskittyä nyt tähän työpaikkaan edes jollain tasolla. Ja tietysti nauttimaan tästä muutoin hyvästä henkisestä fiiliksestä ja aurinkoisesta kelistä! Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: