Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

perjantai 11. toukokuuta 2012

Kiekkoihmisten suuri suru ja tulevia ottelutunnelmia

R.I.P. Pekka Marjamäki. Niin moni jäi suremaan legendaa. *viettää hiljaisen hetken työhuoneessaan*

Surua ei kuitenkaan aiheuttanut eilinen Suomen peli Ranskaa vastaan. Voitto murskalukemin 7-1 :D. Onnistumisia saatiin jopa ykköskentälle, joten josko se peli siitä alkaa avautumaan. Tänään sitten edessä todellinen koitos Kanadaa vastaan. Selvinpäin sitä peliä ei varmaan kykene katsomaan, joten kisastudiossa mennään samoilla linjoilla kuin viikko sittenkin. Eli saunaa ja olutta tiedossa. Ja perse senkun leviää. Kanada on tietysti ennakkosuosikki peliin ja Suomen täytyy esittää ei enempää eikä vähempää kuin parasta osaamistaan. Tuuriakin tietty voisi hieman olla mukana... Suomen aseet tuossa pelissä ovat nopea maali tai pari heti pelin alkuun, joilla horjutetaan Kanadan itseluottamusta ja saadaan niiden pakka sekaisin. Ja tietysti pysyminen rauhallisena ja poissa boksista läpi pelin. Ja virheitä EI SAA TEHDÄ!!! Kanadan joukkue on niin kova, että se rankaisee joka ikisestä virheestä.

Huomaa, että tässä kiekkohuumassa ei ole oikein edes tullut mietittyä syömisiä. Olen syönyt liikaa riittävästi, mutta alle kulutukseni. Joten josko ne kilot alkaa sitten edes hitaasti tippumaan. Turvotus on poissa, joten jotain positiivista on jo nyt nähtävissä. Huomenna sitten turvottaa siitäkin edestä, kun tulee ryypyteltyä, mutta hei. Jokin pahe mullakin on oltava tupakan ja mässyilyn lisäksi. Mutta sunnuntaina sitten taas normimeininki.

Huomaa, että on ollut paljon iloisempi, kun ei märsyä jatkuvasti. Ja jotenkin jaksaa paremmin. Mieliala on selvästi noususuhdanteessa, vaikka vettä tulee kuin sen kuuluisan rouvan persuuksista. Vielä kun jaksaisi innostua siitä urheilusta. Mutta katsoo nyt, tuleeko tästä olosta flunssa vai ei, vai onko tämä vaan allergiaa. Meinaan, että kastuin aamulla ihan kiitettävästi, vaikka kävelin töihin ja miulla oli sontikka. Mutta mitäpä se tuolla auttaa, kun vettä tulee tuulen kanssa vaakatasossa. Pari tuntia piti sitten kärvistellä likomärissä housuissa töissä, joten hyvä alku taudille on ainakin taattu. Mieluummin tulisi se tauti! Olen jo viikkokausia syönyt allergialääkkeitä, joten jos tämä on allergiaa, niin kesästä taitaa tulla yhtä helvettiä toimimattomien lääkkeiden kanssa...

Pakenen tsekkaamaan muiden blogit ja jatkan sitten iltaa kohti fiilistelle kiekkoa. Pidetään peukkuja Leijonille! Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: