Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Good Girls Do Swallow

Siis älkää koskaan siivotko vaatekaappianne. Mie erehdyin siihen puuhaan eilen (tosin vain parin hyllyn osalta). Ja nyt ahdistaasuututtaavituttaa niin maan p**keleesti! Siis miullei ole mitään kesäpaitoja, joita voisi pitää töissä. Siis on joo, mutta kun tämä sotanorsu ei mahdu niihin :(. Meinasin saada itkupotkuraivarit yksin ahdistellessani, mutta sain vaatteet kunnialla kaappiin. Ja tein päätöksen. Nyt on kutistuttava. Oli ne keinot sitten terveitä tai epäterveitä. Aivan sama. Jotain on tehtävä. Heihei paranemismyönteisyys tästä paskasta.

Dostojevski on luettu, oli loistava! Suosittelen kaikille vähänkään venäläisestä kirjallisuudesta pitäville (ja miksei muillekin, ainakin kokeeksi). Tartuin seuraavaan. Ehkä se tuli alitajunnasta, etten toteuttaisi nyt vääjäämättä edessä olevaa kutistumistani epätervein keinoin, mutta tartuin Rachael Oakes-Ashin kirjaan Good Girls Do Swallow. Ensimmäisestä lauseesta alkaen mä olin niin mukana. Totesin, että joku on kirjoittanut miusta kirjan :D. Siis niin täydellisesti Rachaelin kirjoittama pätee miuhun. Tosin siihen kirjaan voi varmaan aika moni nainen maailmassa samaistua, mutta silti. Iski todella lujaa. Suosittelen myös tätä kaikille. En toki minään raamattuna, jonka mukaan omaa sairauttaan voi toteuttaa, vaan ihan noin omaelämäkertana. Loistava tyyli kirjoittajalla!

Tänään sitten taas kiekkoilta tiedossa. Yksin kotona on pelottavaa olla ja varsinkin valvoa myöhään (peukut pystyyn kaikki, ettei Raksu joudu enää ensi yöksi töihin!). Mutta joskos ne Suomen raavaat Leijonat oisi miun tukena ja turvana, kun piiloudun peiton alle sohvan nurkkaan tuijottamaan Suomen otteita Sveitsiä vastaan. Toivottavasti tästä matsista irtoaa nyt enemmän maaleja ja tietysti se voitto varsinaisella peliajalla. Kaikki mahdolliset pisteet kun tullaan tarvitsemaan jatkoa ajatellen. Kovimmat vastustajat kun ovat vasta tulossa...

Nyt kuikkimaan muiden kuulumiset. Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

Saretska kirjoitti...

Vaateongelmia on ollut täälläkin. Ratkaisuna olen siirtynyt mieheni T-paitoihin :D Työttömyydestä on edes se ilo, ettei tarvitse pukeutua "asiallisesti". Mutta kyllä suoraan sanottuna vähän ärsyttää, kun on juhlat tulossa eikä todellakaan mitään päällepantavaa.