Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Torstai-huomenta

Ei sitten ihan putkeen mennyt tuo eilinen ilta. Söin iltapalaksi vielä riisipiirakoita ja hiukkasen jäätelöä. En kuitenkaan ahminut! Iso asia miulle, vaikka mässyä söinkin. Ehkä mie jossain vaiheessa saan tämän tilanteeni normalisoitumaan? Laihtumaan en kyllä eilisen perusteella pääse, mutta miulle tuntuu olevan jo iso edistysaskel tuo ahmimatta oleminenkin. Antoi taas uskoa itseen, kun pystyi syömään jäätelöä (jota ei kyllä kroppa kaipaisi näiden ihrakerrosten päälle enää ollenkaan) jatkamatta sen suuremmille urille.

Raksun saan tänään kotiin. Vielä pitäisi töiden jälkeen mennä porukoille lotraamaan kukille vettä ja odotella samalla, että Raksu tulee hakemaan miut ja miun kamat. Suunnittelin eilen, että jos olisi siivoillut tänään. Mutta kun kaupassakin varmaan pitäisi käydä. Ja kun ei taas yhtään tiedä, mihin aikaan herra kotiutuu sieltä reissunpäältä. Vedän varmaan kilarit kohta tästäkin, kun välttämättä kaikkea ei ennätä yhdelle iltaa. Jotenkin kokisin sen siivouksen astetta tärkeämpänä asiana, koska viime viikonloppunakin jäi kaikki siivoukset tekemättä. Saisi imuroitua, luututtua ja pestyä vessan. Ei sitten tarvitsisi viikonloppua siihen kuluttaa. Ainoa ongelma on vain se, ettei vessaa voi pestä ennen kaupassa käyntiä :D. Luonnollisesti pesuaineet on lopussa... Mur.

Saan varmaankin hommat hoidettua jotenkin. Jos Raksu kotiutuu ajoissa, ennätän sekä kaupassa käynnin että siivouksen. Jos vain jaksan. Koska mie olen sen verran friikki näissäkin asioissa. Itse miun täytyy olla kaupassa mukana, että sieltä varmasti tulee oikeat tuotteet. Ja siivous pitää suorittaa miun rutiinien mukaan. Ensin imuroidaan eteinen ja tuulikaappi, sitten olohuone, makkarit (siinäkin tarkka järjestys kumpi hoidellaan ensin), vessa, keittiö ja kodinhoitohuone. Imuroinnin aikana annan Raksun suorittaa kämpän yleistä järjestelyä ja pölyjen pyyhintää (siis asia, jota mie siivouksessa vihan yli kaiken, joten tämä on hyvä delegoida muille). Sitten mie luutuan ja pesen vessan. Ja vessan pesu se vasta tarkkaa onkin! Tietyllä rätillä tietyt paikat. Ja aineilla. Parempi kun tekee itse, niin ei tule sanomista...

Onhan tietysti päivä huomennakin ja töiden jälkeen ennättää siivota. Meillä ei niin suuri kämppä ole, että siinä montaa tuntia menisi. Tavallisesti tuollainen siivous ottaa maksimissaan puolitoista tuntia, joten ehkä mie voin suosiolla jättää sen huomiselle? Tietysti pitäisi varmaan taas pestä sauna (ainakin lattia) ja suihku, mutta voiko sen jättää ensi viikonlopulle? Koska muutoin mie taas ressaan näistä asioista enemmän kuin tarpeeksi. Mutta illallahan tuon näkee, mitä sitä oikein ennättää.

Iloinen joka tapauksessa olen siitä, että on jo torstai ja Raksu tulee kotiin. Ei tarvitse yksin kulutella aikaa ja miettiä kaikenmoisia ajatuksia tunti tolkulla. Jää taas ajatukset siitä ahmimisestakin pois. Ja koska nyt olen tehnyt sen periaatepäätöksen, että vaikka joskus sattuisi joku herkku suuhun eksymään (mikä ei todellakaan ole suotavaa, jos joskus meinaa päästä siihen kutistuneempaan olomuotoon), en aio jatkaa ahmimalla. Näin ollen voisi ajatella, että pikkuhiljaa mieluummin kuitenkin uskomattoman nopeasti noi läskit alkaa lähtemään. Koska sitä kohti tässä on pyrittävä. En tunne tätä valasmallin vartaloa omakseni. Mie olen jotain ihan muuta. Olen joskus ollutkin. Ja olisin varmaan vieläkin, jos en joskus olisi alkanut hölmöilemään.

Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: