Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hyvin lahjakas

Maanantain aloituksen kunniaksi löysin Nolliksen blogista linkin Tieteen Kuvalehden ÄÖ-testiin. Sen verran näppärästi tuli vissiin näppäiltyä, että sain piristystä tähänkin ankeaan vesisadepäivään. Olen siis hyvin lahjakas. Pyrin kyllä nerokkuuteen saakka, mutta varmaan hiiren hitaasta toiminnasta johtuen jokin klikkaus on saattanut osua väärään vaihtoehtoon. Mutta annettakoon sen tällä kertaa mennä... Eivätpähän kateelliset huutele. Olin aivan varma, että tuloksena on jotain vajakkimeininkiä, sen verran hyvin seisoo aivot näin maanantaiaamusta. Mutta hyvin kävi :D. En siis ole tuurilla seilannut koulussakaan, jos testin tuloksesta voi jotain päätellä. 123 oli ponukat, jos jotain kiinnostaa tarkka tulos.

Muuta positiivista tässä maanantaissa öö, milloin yksikään maanantai on positiivinen asia?!? ei sitten taas olekaan. Taivas on harmaa, arviolta noin kymmenen kilometrin paksuisen pilvikerroksen välistä ei vahingossakaan pääse se kummallinen valoilmiö esille. Ei tuo järin lämmintäkään tietysti ole, mutta en mie niin helleimmeinen olekaan. Ja kun se Raksu taas lähti sinne reissuamaan. Joten sinkkuviikko aina tuonne torstai-iltaan saakka tiedossa. Joten rietas sinkkuviikko tylsä yksinäisyysviikko taas tiedossa. Ostin sentään eilen ristikkolehden tuonne porukoille (vittu mie olen taas niitä kukkia kastelemassa, kun porukat lähti etelään lomailemaan). Ja kai sieltä töllöttimestäkin jotain tulee. Ja ehkä kulutan aikaani kirjojen parissa. Mutta ei siis mitään järisyttäviä suunnitelmia.

Ajattelin koostaa tämän viikkoisen ruokalistani kaurapuurosta (aamuisin), piltistä ja varrasleivästä (töihommissa), uunijuureksista ja parsa- sekä kukkakaalista (njamskista vaan!! Tätä herkkua siis porukoilla) ja näkkileivästä juuston kera (iltapalallekin jotain). Ehkä sekaan voi heittää puolukoita tai jotain muita marjoja... Jos vaikka VIHDOINKIN ostais kesän ensimmäiset mansikat ja nautiskelisi niitä. Vaikka sitten suruun, jos ei muuten. Viime viikkohan meni sitten tosiaan niin perseelleen, että tästä häiriöitsemisestä eroon pääsemisessä on vielä paljon tekemistä. Tuntuu, etten koskaan onnistu. Laihtumaan. Pääsemään eroon tästä.

Nyt painun kuitenkin aamukahville. Ja lupaan ainakin yrittää parhaani tällä viikolla. Onnistumisesta ei puhutakaan sitten mitään. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: