Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Selvästi hyvä päivä

Elämä näyttää taas paremman puolensa parin päivän kuolemakituutuksen jälkeen. Paskaa on ollut, mutta nyt mie olen taas viikonlopuksi saanut Raksun kotiin. Eilinen sauna helpotti oloa jo kummasti ja kunnon yöunet (siis kun mie en vain osaa nukkua yksin!) jatkoi samaa linjaa. Ja onhan tänään taas perjantai. Joten fiilikset nousussa sekunti sekunnilta. Pitäisi taas vaan rääpiä tämä päivä jotenkin kasaan ja sitten viikonlopun viettoon.

Tiedossahan on vielä kolme viikkoa sitä raastavaa maanantaitiistaikeskiviikkotorstai-leskeyttä, mutta sen jälkeen saa nauttia taas neljä viikkoa. Joista jopa mie olen kaksi lomalla :D. Ehkä tästä elämästä vielä jotain tulee. Ja vaikka nyt olenkin toisina päivinä ollut valmis lahtaamaan itseni ja painumaan alimpaan maan rakoon, on työnteko maistunut aivan eri kaliiberilla. Ettei tämä vain johtuisi siitä, että pomo on lomalla? Ehkä tällä asenteella on jotain vaikutusta elämän muillakin osa-alueilla. Kun ei aina tarvitse työteon takia hampaita kiristellä.

Hyvä juoma, parempi mieli :D. Eli illalla olutta. Ja vitunmoinen kasa pyykkiä pestävänä. Hyvästi selvä päivä. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: