Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Perjantaifiilistelyä

Jälleen perjantai, joten miun on aika herätä henkiin :D. Aurinko paistaa, työpäivä on nysä (tai ainakin sitä katkaisee teatteriesitys) ja illalla aidan maalaustalkoisiin omalle pihalle oman jääkaapin antimien äärelle (lue: olutta, siideriä ja lonkeroa). Joten ei ihme, että fiilis on hyvä! Viikko onkin maanantaita lukuunottamatta mennyt aivan loistavasti. Olo on ollut hyvä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Polvikin on taas kunnossa, helpotti jo keskiviikkona illalla. Joten mikäpäs tässä on lähtiessä viikonlopun viettoon.

Työpäivä tosin on vielä edessä, mutta ei se näin perjantaina paljoa niskassa paina. Varsinkin kun mennään tänään asiakkaiden kanssa ja niiden siivellä katsomaan teatteria. Sitten ehkä suoraan kotiin sieltä, riippuen siitä, antaako pomo luvan lähteä liukumaan jo puoli kahden aikaan... Voisi kyllä päästää, ei innostaisi puolentoista tunnin takia enää töihommillekaan rueta. Varsinkin kun täällä meidän työpaikalla ei ilmastointi toimi OLLENKAAN. Joten hieman on taas hikinen ja tunkkainen päivä tiedossa.

Mutta hyvillä fiiliksillä täällä päin Suomenniemeä ollaan tällä hetkellä =). Toivottavasti hyvin alkanut viikko jatkuu hyvänä, kenties jopa parempana loppuun saakka. Ja että tämä olotila jatkuisi pidemmällekin. Tuntuu ihan oikeasti, että olen saanut tarpeekseni suossa rämpimisestä. Mutta ainahan sille ei mitään voi, kun tuska iskee ja tuntee olevansa taas maan matonen jossain alimmassa rotkossa... Pitäisi vissiin saada jotain tasoittavia miulle, sen verran hyvin seilaa fiilikset näin viikottain. Joskus ihan päivätasollakin.

Nyt vain hyvin fiiliksin kohti seuraavaa hetkeä, nautitaan tästä niin kauan kuin tätä taas kestää! Aurinkoista viikonloppua joka niemeen ja notkelmaan ja onnea tänään siviiliin pääseville varusmiehille ja -naisille! Mie puurran muutaman tunnin ja lähden kotimieheksi. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: