Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Zoomailua

Hankinta maksoi postikuluineen 371,00 euroa. Mutta kyllä se kannatti :D. Tilattiin nimittäin Raksun kanssa sunnuntaina RajalaProShopista meitin Nikoniin (D3100) uusi putki. Ja nyt pystyy hiukkasen kauemmaskin kuvailemaan ihan laadukkaasti. Putki on Nikkor AF-S DX 55-300/4.5-5.6G VR ED. Eilen miuta sitten kesken kuivan palaverin kesken ilahdutti viesti siitä, että putki odottelee postissa. Ja pitihän sitä sitten lähteä testaamaan, että se varmasti toimii. Ja toimiihan se! Voi jukupliut, että saatiin messeviä maisemakuvia tuolta paikallisen järven rannalta! Että tällä hetkellä kiinnostaa kuin kilo paskaa tämä työnteko, kun voisi näin kauniilla aurinkoisella ilmalla olla ottamassa hieman räpsyjä.

Yksi ainoa lisähankinta tarvitsee nyt tehdä. Huomattiin, ettei meidän kameralaukkuun mahdu noi molemmat putket yhtäaikaa. Joten tänään katsastamaan tarjontaa Prismasta. Pitää saada isompi laukku. Kulkee sitten kaikki mahdollinen näppärästi matkassa. Muutoin ei taida nyt ollakaan hankittavaa tuohon meidän kuvaussettiin. Ainakaan ihan lähiaikoina. Toisaalta tekisi mieli ostaa se makroputki, mutta jääköön se nyt ainakin toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen. Eiköhän näillä taas mennä ihan kivasti. Kun tuo perusputki (18-55) ottaa ihan näppäriä makrokuvia oikeilla asetuksilla. Ja kun pitäisi jotain muutakin välillä ostella kuin kameratarvikkeita...

Työssäjaksaminen ei tällä hetkellä ole huipussaan muutoinkaan eli uuden putken hankinta kameraan ei suuremmin sitä häiritse. Ahdistaa ajatus aikaisista nousemisista, tulevan kesäloman kaukaisuudesta ja lyhyydestä, pakkopuurtamisesta kun muutakin hommaa olisi ja liikunnan puutteesta taas tällä viikolla. Haluaisin niin jäädä kotiin. Kun se vain rahallisesti olisi mahdollista... Tuntuu, että valitan (kuten valitankin!!) tästä aina ja jatkuvasti, mutta muuhun ei pysty. Tämä viikko on taas mennyt penkin alle suoraan sanottuna päin vittua syömisten ja liikkumisten osalta. Ja huomenna tulee taas otettua (perinteinen kalsarikänni, koska Raksu on siellä työpaikkansa saunaillassa, tulee siis synkisteltyä yksin), joten lauantaina on seurauksena mukava rappis. Ja namnamnassuttelua, yhh. Vihaan itseäni jo etukäteen. Mutta josko saisin itseäni taas niskasta kiinni heti sunnuntaina?!?

Mutta pakkohan tästä on orientoitua työntekoon. Tänään vielä joku perkuleen koulutus sotkemassa muiden blogeihin uppoutumista työntekoa. Toivottavasti seuraavan kerran tänne eksyessäni olen paremmissa kantimissa henkisesti ja fyysisesti. Menee taas seilaamiseksi tämän miun mielialan kanssa. Että ihan kunnossahan tässä ollaan :D. Varsinkin kun vasenta käsivartta koristaa taas uusi vekki. Ups. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: