Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 14. kesäkuuta 2012

Postia

Miun eilistä päivää piristi armottoman zumbailun lisäksi postissa kolahtanut laatikko. Tai siis itsehän se piti postista hakea, kun ei tuonne meidän postilootikkoon isoja paketteja niin vain tungeta, mutta kuitenkin. Tilailin tuossa viime viikolla taas hieman lukemista itselleni tutusta ja turvallisesta CDonista koska perkules niitä kaikkia kirjoja ei vain löytynyt yhtä halpoina Suomalaisesta. Muutoinhan en olisi sortunut taas tuhlaamaan, mutta kun ne Nesböt alkaa olla jo läpitahkottua tavaraa. Ja miulla pitää aina olla lukemattomia kirjoja odottamassa ;D. Mutta paketti sisälsi siis seuraavaa:

Lisäksi tilasin vielä Tappava Ase -leffat, mutta nämä ei olleet löytäneet tietään samaan pakettiin. Netissä väittävät, että tilaus on postitettu, mutta ainakaan vielä se ei ole löytänyt tietään miun luo =(. Tulee kai se sieltä aikanaan, ehkä. Mutta jos ei huomiseen mennessä ala kuulumaan, niin pitää kai ottaa vihainen puhelu johonkin suuntaan. Koska mie en maksa mitään, mitä en ole saanutkaan! Tokihan nuo leffat ei olleet samalla laskulla noiden kirjojen kanssa, mutta jos alkaa karhuja ilmestyä postilaatikkoon, niin mie kilahdan taas. Ja sitten saa joku onneton asiakaspalvelija kyllä kuulla huonoa.

Olen oikeasti aika paha noiden asiakaspalvelijoiden kanssa. Yleensä ottaen olen rauhallinen ja käyttäydyn asiallisesti ja ystävällisesti, koska tiedän itse asiakaspalveluammatissa olevana kuinka vittumaista on kuunnella asiakkaan raivoa ja huutoa. Varsinkin, jos ei itse ole tehnyt mitään väärää. Mutta jossain vaiheessa tuo tuppaa vain unohtumaan. Varsinkin silloin, jos asia ei miljoonista puhelinsoitoista/käynneistä huolimatta tunnu korjaantuvan ja itse joutuu omaan laskuunsa soittelemaan johonkin kalliisiin palvelunumeroihin. Silloin avaan sanaisen arkkuni, joka ei tunnetusti ole kovin köyhä hiljaisuudesta puhumattakaan. Näin kävi viimeksi, kun tietokoneemme lasahti... Monet kerrat sai soitella HP:lle tekniseen tukeen ja vasta noin kuukauden jälkeen pyysivät lähettämään koneen huoltoon heille. Tein hyvin selväksi sille naiselle, joka viimeiseen puheluuni vastasi, että nyt miuta ihan oikeasti jo ottaa päähän vituttaa!! Pyydänkin siis jo etukäteen anteeksi mahdollista raivoamista kaikille asiakaspalvelijoille...

Mutta nyt on siis taas kesälukemista muutamaksi viikoksi eteenpäin. Jospa ne leffatkin sieltä pikkuhiljaa kömpii kotiin, niin ei turhaan tarvitse tuon verenpaineen kanssa rassautua. Kenenkään. Niitä odotellessa kai tässä on taas tänäkin päivänä alistuttava työntekoon. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: