Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantai-illan huumaa

Sitäpä sitä. Pyykit pyörimässä ja tarkoitus paistaa karjalanpiirakoita. Yksi siideri nautittu Valehtelevien viettelijöiden seurassa, pari hämähäkkiä tapettuna (joista yksi sisältä, yhh!) ja viinipullo korkattuna. Ensimmäinen lasillinen edessä, tarkoituksena nauttia se ja myös ne loput mitä pullosta irtoaa hitaasti mutta varmasti. Musaa koneelta soimassa. Voiko nainen enää muuta toivoa? Paitsi oman Raksun tähän viereen... Tai edes sen, että kaverit vastaisivat, kun yrittää tavoittaa.

Kaikki taitaa vain olla näin perjantain kunniaksi niin kiireisiä, ettei hyö ennätä vastata miun puheluun. Kaikilla muilla on mukavia suunnitelmia. Paitsi miulla. Mie pyykkään ja paistan piirakoita joita aion huomenna krapulaani nauttia huonolla omallatunnolla, mutta sitäkin suuremmalla vatsalla ja odotan Raksua kotiin jossain vaiheessa iltaa/yötä sieltä heitin saunaillasta. Miekö yksinäinen?!? Ehei, luulette vaan! Onhan miulla vaikka kuin monta artistiystävää tuolla koneella ja viiniä ja olutta ja siideriä ja viinaa jajaja. Ja kaverikin laitteli just viestiä, ettei voi vastata, kun matkaa junassa. Ja siellähän tunnetusti on maailman mahtavimmat kentät...

Ja kun aurinkokin jaksaa kauniisti paistaa, niin miulla ei oikeasti ole yhtään mitään hätää :D. Vielä kun saunan itselleen tärskäyttäisi tuossa illan päälle lämmittää, niin avot! Hauskaa viikonloppua kaikille ihanuuksille siellä ruudun toisella puolella. Palaan taas ensi viikolla kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: