Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannus

Huomenna sitten olisi juhannusaatto. Eikä vieläkään tarkkaa tietoa suunnitelmista. Tänään illalla pakko ehkä hieman rentoutua ja nauttia muutama monta olutta/siideriä/paukkua. Ne on onneksi jo hankittu. Eväät siis :D. Tuli eilen käytyä Prismassa kaikkien muiden hullujen hamstraajien seassa ja saatiin hankittua kaikki juhannuseväät juomineen. Eli olutta, siideriä ja lonkeroa löytyy. Samoin grillattavaa, salaattia ymymym. Ja tietysti niitä UUSIA PERUNOITA, joita on odotettu kieli pitkällä koko pitkä talvi! Nams!

Ajattelin yrittää olla ahdistelematta näin jussina noista ruoista. Jo viunaksista tulee miljoonatriljoona kaloria, joten ei siinä varmaan yksi notskimakkara tai täytetty herkkusieni paljoa meikäläisen valasmallin vartalossa paina. Enkä sit ainakaan pilaa muiden juhannusfiiliksiä ahdistelemalla nurkassa ja uppoutumalla omaan maailmaani. Aloitetaan sitten maanantaina taas normaalimpi herkuton elämä. Noi täytetyt herkkusienet on muuten aidosti oikeasti parasta herkkua maailmassa. Siis sienistä vain kanta pois, pala Koskenlaskijaa (esim. viherpippuri toimii loistavasti, nyt ostettiin kokeeksi myös savuporoa) sisään ja pekonisiivu ympärille. Sitten vain grillissä sen verran, että pekoni on rapsakka ja sieni pehmennyt. Suosittelen!

Huomenissa ehkä sitten krapuloissa hyvällä meiningillä käymään järven toisella puolella hieman sukulaisissa. Siis jos keli sallii. Kiertäen kaartaen pidemmän kaavan mukaan porukoiden ja Raksun kanssa autoilemaan tuonne rengasreitille ja sitten illaksi jonkun sukulaisen mökille kokolle. Toivottavasti tulis hyvät kelit, muutoin ei reissusta taida tulla mitään. Ei oikein innosta vesisateessa mihinkään lähteä, kun tulis vain autossa ja mökissä istumista. Note to self: kamera mukaan, jos mennään reissuamaan!! Muutoin ei sitten olekaan mitään tietoa muista suunnitelmista. Varmaan aika pitkälti tämä menee juominki ja syöminki painotteiseksi taas. Perussettiä :D.

Notta ei muuta kun oikein hauskaa ja grillintuoksun täyteistä keskikesän juhlaa kaikille! Palaan kukkaruukkun.

1 kommentti:

tsikku kirjoitti...

mie en pysty ees käsittää, että millä tommoset ihmiset tulee toimeen! Itelläkään riitä rahat esim. kahteen autoon, vaikka kahden töissäkäyvän aikuisen talous onkin. Lisäksi kesäsin kun vietän aikani kesälomatyöttömänä, niin ei kyllä riitä rahaa kovin kummiin härpätyksiin. Että en pysty ymmärtämään tommosta laiskottelua! Ja vielä kehdataan vinkua asiasta, hoh hoi.