Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 15. marraskuuta 2011

Parempaa huomenta tänään

Ihana aamu! Pakkasta neljä astetta... Oli mukava taas kävellä töihin (ja logiikkani mukaan kuluttaa edes jotain), katsella maisemia. Vielä kun tulisi sitä lunta!! Inhaa tuo pimeys. Toisaalta kiva, kun kukaan ei näe mua tuolla läskieni kanssa lyllertämässä... Säästyy muilta karmaiseva näky :D.

Muutoinkin on parempi fiilis tänään kuin eilen. Jotenkin suunnaton ahdistus oli koko päivän. Oikein kunnon itseviha-angsti (siis juu, kunnon teiniangsti, olenhan jo 28-vuotias...), teki mieli satuttaa. Kunhan olisi vain helpottanut. Mutta onneksi aamulla oli jo parempi mieli. Olen taas sillä kannalla, että mä pystyn tähän. Minusta. Tulee. Laiha. Joskus. Pian.

Huomasin tosin vain hetki sitten alkavani vetäytyä sosiaalisista tilanteista. Kaveri laittoi juuri viestiä, että olisi Tupperit tänään illalla. Siis TÄNÄÄN! Ei voida aikaisemmin ilmoittaa?!? Ajattelin skipata, koska kutsut ajoittuu juuri siihen aikaan, kun liikuntani kotona mahdollisesti ehkä voisi realisoitua *yleisö hurraa huimalle varmuudelle*. Ärsyttää, kun ei ilmotella ajoissa, että voisi suunnitella aikataulunsa jo aiemmin... JOS olisin eilen kuntoillut (laiskaläskipaska!!!), niin olisin EHKÄ voinut tänään HARKITA meneväni noille kutsuille. Miten muilla? Suunnatonta tarvetta saada suunnitella kaikki etukäteen? Minähän saatan suunnitella monta päivää valmiiksi päässäni, ja sit ahdistaa, kun muillakin saattaa olla jotain suunnitelmia ja omat menee mönkään eikäpääsekuntoilemaan jajaja...

Mutta nyt suunnittelemaan työntekoa (joka muuten myös sotkee omat suunnitelmani, mur). Ja Nellalle suuri kiitos kehuista =). Tuli todella hyvä mieli! Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: