Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 26. tammikuuta 2012

Vielä pitäisi...

...jaksaa tämä ja huominen töissä. Flunssa ei ole hävinnyt mihinkään. Hetken se esittää parempaa ja sitten ollaankin taas nokka tukossa ja silmät vettä vuotavana *tirsk*.

Pressanvaalit alkaa tulla jo korvista ulos. Raksu ehdotti eilen, että joskos käytäis ennakkoon äänestämässä. Sovittiin, että kansalaisvelvollisuus tulee täytettyä huomenna. Ekalla kiekalla jäi äänestämättä, kun ei oikein kukaan noista ehdokkaista iske. Raksulle on selvää, että Niinistö sen olla pitää (homo ei kuulema voi olla pressa, perus suomalaisen miehen homokammo, tsiisus!). Itse en oikein tiedä. Tein vaalikoneen ja Haavisto nousi korkeammalle. Niinistö olis mielestäni muutoin sopiva pressaksi (kun eihän niillä valtaakaan ole), mutta kun se on porvari. Hii, Raksu ei voi äänestää homoa ja minä en porvaria :D. Siis kun mie oon köyhä, asuntovelallinen työläinen, niin ei niitä rikkaiden puolustajia voi äänestää. Muttamutta... Katsoo nyt sitten, mitä siihen lippuun huomenna raapustaa. Menis vaan koko vaalit ohi äkkiä.

Toisessa kansanvaalissa olenkin sitten vahvemmilla. Putous on taas meillä viihdyttänyt lauantai-iltoja ja sieltä löytyy huomattavasti enemmän suosikkeja. Ihan ykkösiä on tietysti Hieno Åhlgreen ja Usko Eevertti Luttinen, hyvänä kakkosena Jani-Petteri. Miks nuo pressaehdokkaat ei voi olla yhtä hyviä? Ai, valtion päämiehen täytyy olla asiallinen, hmm... Mihin sekin muka perustuu.

Paskaa kuuluu muutoin, mihinkä se tästä muuttuisi. Raksun isän tulehdusarvot on himpun laskeneet, mutta taivaissa silti. Ja minä mätän ruokaa. Ahdistaa. Eilen taas meni nukahtaminen siihen, että mietin sitä pientä mattopuukkoa ja jos sillä hieman leikkelisin. Nyt on pakko saada joku roti tähän! Ahdistaa, kun ei pääse liikkumaankaan tämän flunssan takia. Olen romuna henkisesti ja fyysisesti. Tiedän, että ruokaa pitäisi jättää pois... Noh, aina on uusi päivä. Ei auta kuin uskoa ja toivoa, sekä omassa että Raksun isän tapauksessa.

Nyt Miumiu menee töitöi. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: