Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Paskaa maanantaita

Vittu tästä flunssasta ei pääse eroon. Yritän kitkuttaa töissä ja tirskutan kohta jo aivoni pihalle. Ei kivaa, ei. Lisäksi Raksun isä on mennyt huonompaan. Hällä on nyt niin kova tulehdus, ettei antibiootit meinaa tepsiä. Tulehdusarvot taas pompanneet taivaisiin, vaihtavat varmaankin antibiootit taas.

Miksi tämä elämä menee aina näin? Ajateltiin, että olisi voinut mennä ensi viikonloppuna kattomaan Raksun isää, mutta jos tämä vitun räkätauti ei lähde, niin mitenkäs sitä minnekään... Teholle eivät miuta silloin päästä ja ei paljon huvita ajaa paria tuntia suuntaansa, jos ei pääse edes kattomaan toista. Tai siis miehän en aja, kun ei sitä korttia ole. Mutta istua autossa nyt kuitenkin...

Nyt haluaisin olla vaan kotona pötkyilemässä, potemassa tätä tautia poies. Aamulla ei oikein maistunut mikään (kahvi tosin menee vielä alas, joten ei tässä kovin sairas voi olla :D), sain alas mehukeittoa. Taitaa taas vaan käydä niin, että kotiin päästyä on kaamee nälkä ja sit tulee syötyä jääkaappi tyhjäksi. Miksi ei vain voi onnistua karsimaan kiloja itsestään? Nyt olen jotenkin kamalan saamaton (noh, tuo Raksun isän tilanne vaikuttaa aika vahvasti!) eikä urheillakaan voi tämän flunssan takia. Tekisi mieli vain antaa olla ja katsoa, mitä elämä tuo tullessaan. Tekisi mieli poistaa koko blogi ja myöntää epäonnistumisensa elämässä.

Mennä vaikka hoitoon. Nyt olen juuri niin väsynyt. Palaan kukkaruukkuun, tai sitten en...