Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 23. lokakuuta 2012

Se aika vuodesta

Eli ensilumi oli ilmestynyt yön aikana maahan tässäkin kolkassa ja ilostutti sitten miuta työmatkan aikana. Räntääkin taisi ainakin osan matkaa sadella, joten sen vuoksi tulee hieman miinusta, mutta muutoin aivan loistokeli :D. Kuinka pienet asiat voikin taas ainakin toistaiseksi saada pienen ihmisen näin iloiseksi. Ehkä mielialaan osaltaan vaikuttaa myös olemassaoleva energiavaje...Vähän ruokaa, parempi mieli ja sitä rataa.

Mielialaa nostaa myös vanhan ja uskollisesti palvelleen luurin tilalle perjantaina hankittu uusi soittoväline. Lumian kanssa on tultu tutuiksi aika pian ja homma pelittää. Vielä pitäisi saada aikaiseksi siirtää vanhalta muistikortilta kaikki tutut ja turvalliset tiedostot tuohon luuriin ja sämplätä sitä paremmin oman näköiseksi, mutta ehkä sitten viikonloppuna. Tuntuu, etten saa mitään tuollaista aikaan näin arkisin. Mutta ihan positiivinen yllätys on ollut hän. Kun vielä rakkaan edesmenneen rekun kuvan saa taustakuvaksi, niin homma pelittää entistä paremmin.

Pitäisi jostain repiä taas raivoa imuroimiseen. Eteiseen on kantautunut hiekkaa ja roskaa, vaikka perjantaina vasta on imuroitu. Paska. Ja sitten jäi kummittelemaan mieleen taas se yksi kammo hämähäkki, jonka raa'asti murhasin tänä aamuna eteisestä. Köllötteli niin onnellisen näköisenä seitissään, ettei muuta vaihtoehtoa ollut. Raksun haalarit rojottaa kumppareiden kera juurikin siinä nurkassa eikä sieltäkään ole ehkä ihan joka kerta tullut imuroitua, joten pitää vissiin hajoittaa ja hallita. Panna hämähäkkien mökit hyrskyn myrskyn. Eli sellaista luvassa tänään.

Elämässä ei edelleenkään ole mitään uutta. Päivät koostuu töihommista, Teho-osastosta ja Stephanie Plumista. Välillä myös ahdistuksen valtaamana pakottaudun kuntopyörälle hikoilemaan samalla, kun katson Teho-osastoa. Tänään tosin Huippumalleja. Paitsi jos suoritan sen imurointioperaation, enkä saa enää itsestäni muuta irti.

Olen laiska. Läskitys päällä, vaikka kuinka yrittää nipistää. Ehkä on yritettävä enemmän. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: