Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Miumiun päivä

Ajattelin ihan konkreettisesti esitellä teille miun normi arkipäivän. Ja tämä on sitä aikaa, kun Raksu on reissuhommissa ja mie yksin. Otteita siis eiliseltä:

6:00 Herään herätyskellon soittoon ja kampean itseni ylös. Suunta vessaan ja kahvin keittoon. Kahvihan on ladattu valmiiksi edellisenä iltana, jottei aamulla tarvitse hoidella napin painamista kummempaa. Kun kahvi tippuu, mie koitan riipiä vaatteet niskaan. Aamukahvin ja toisen heräämisen jälkeen vuorossa on sitten hiusten laitto (lue: harjaus ja ponnarille taikominen) sekä meikkaus (lue: puuteri). Sitten aamiaista nassuun eli kaurapuuron valmistus nopsasti mikrossa. Ennätän vielä istuskellä 10-15 minsaa ennen kuin lähden töihin.

6:45 Pyörämatka töihin alkaa ja mie kiidän hullun lailla ja hikipäässä kolmen kilsan mittaisen matkan kustannuspaikalle. Pois alta risut ja männynkävyt, mie kun en osaa ajaa hitaasti!

7:00 Leimaan kellokortin ja ajelehdin työhuoneeseen avaamaan koneen. Bloggeriin ja siitä sitten töihommiin. Töihommiin kuuluu erinäisten viranhaltijapäätösten tekeminen ja välillä pitää sormensa upottaa myös maksatushakemuksiin. Lounastauko miulla on 11:00 - 11:30. Tietysti kaksi kahvitaukoa, aamusella heti 8:30 ja iltapäivällä 13:30. Taitaa useimmin lipsahtaa hieman pitkäksi... Mutta kahvistahan pitää nauttia ja sitä pitää nauttia paljon! Välillä noita töihommia riittää vaikka muille jakaa, mutta sitten on myös niitä hiljaisempia päiviä.

15:00 Mie leimaan itseni töistä kartanolle ja aloitan päinvastaisen ja vähintään yhtä hikisen pyörämatkan kotisuuntaan. Tässä vaiheessa mie hermostun aina tuon kaupungin läpi polkiessani, kun ihmiset pakkautuu miun tielle ja on paljon liikennettä. Ei pääse riittävän lujaa siis...

15:15 Mie olen kotona, katson postin ja lukitsen itseni turvallisesti kolmen huoneen, keittiön ja saunan rivariin. Lämmitän kasviskeittoa ja syön. Mietin pari minsaa, että odottelisinko vai alkaisinko heti urheilemaan.

15:30 Vaihdan vaatteet ja siirtelen tarvittavat huonekalut edestäni. Aloitan zumban.

16:10 Ähisen ja puhisen punaisena ja hikeä valuvana, zumba tahkottu läpi. Venyttelyä ja Tanssii tähtien kanssa -jakson katselua boksilta.

17:00 Pakko painua suihkuun. Pikaisen pesun jälkeen kotikuteet niskaan ja teetä mottiin. Liptonin mustaherukkaa, jos jotakuta kiinnostaa. Nannaa on. Tanssii tähtien kanssa tulee katsottua loppuun.

18:00 Australian MasterChef. Janet Evanovichin lukemista mainoskatkoilla.

19:00 Iltapalaksi kaksi palaa nyrkkirieskaa juustolla (kellekään epäselvää, mistä päin Suomenniemeä mie oikein olen?) ja kipollinen sokeroimatonta mehukeittoa (lue: turvaruokaa). Samalla nautittuna ruokapornoa Neljän tähden illallisen muodossa.

19:30 Painun lukemaan Evanovichiä sänkyyn.

19:50 Raksu soittaa päivän kuulumiset. Tuntuu, että hukun ikävään. Puhelun jälkeen lukeminen jatkuu.

21:30 Simmut kiinni ja peiton alle piiloon pahalta maailmalta.

Että näin hektistä miun elämä on. Vittu mie olen niin yksin. Joka päivä toistaa tuota samaa arkea. Kukaan ei soita miulle, mie en soita kellekään. Mie en käy missään, kukaan ei käy miun luona. Miulla ei ole ketään muita kuin Raksu. Ja pohjaton ahdistus ja suru tästä tiedosta. Missä vaiheessa elämästä tuli tällaista?

 Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

inkeri. kirjoitti...

Jotenkin mä niin pystyin samaistumaan tähän, vaikka sit en kuitenkaan. Jottain ihan kummallista sielunsisaruutta tunnen sua kohtaan. Koitahan jaksella. Tuu nykimään blogiini virtuaalihihasta jos joskus siltä tuntuu, tai sähköpostiakin saapi laittaa, vastaan mieluusti. saijapistekankaanpaa ät hotmailpistecom.