Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 24. syyskuuta 2012

Pohjanoteeraus

Miulla oli suunnitelma. Hiton hyvä suunnitelma. Tehdä italialaista kasviskeittoa täksi viikoksi tarkoituksena ruokailla sillä myös eilen ennen Raksun lähtöä. Menin Raksun kanssa Prismaan investoimaan keitossa tarvittavia aineksia. Selleriä ei löytynyt. En ostanut mitään. Uusintayritys paremmalla onnella S-Marketiin. Koitin kyllä puhua Raksulle, että tuskin sielläkään kun ei Prismassakaan... Selleriä ei löytynyt. Ostin kaksi litraa Valion mehukeittoja (persikka-vadelma ja mansikka, sokeroimattomia tietysti) ja viisi Ehrmannin rasvatonta maitorahkaa. Näitä mie päivällistän tämän viikon.

Että en sortunut ahmimaan, vaan ajattelin vetää hiukkasen yksipuolisesti tämän viikon. Eikö miun pitänyt laihduttaa hoikistua ihan terveellisillä metodeilla? Paskat. Miten tästä tuli taas tällaista? Siis tämän viikon ruokalistani näyttää tältä asteen verran paremmalta kuin eilinen maitorahka, mehukeitto ja ruisleipä juustolla & kurkulla:

Aamupala
1/2 annosta kaurapuuroa
1 kuppi mustaa kahvia

Lounas
1 pala varrasleipää

Päivällinen
1 Ehrmann rasvaton maitorahka
2 dl mehukeittoa

Iltapala
2 palaa ruisleipää juustolla ja kurkulla / 4 palaa näkkileipää juustolla
2 dl mehukeittoa

Että tosi terveellinen tapa laihduttaa. Zumbat ja kuntopyöräilyt sitten mukana totta kai! Ans kattoo vaan, miten kunto kestää... Varsinkin kun viime yön aikaan kivasti tuo kurkkukin alkoi oireilla. Jospa tässä nyt ei kuitenkaan suurempaa tautia olisi tulossa, niin homma jatkuisi parhaalla pahimmalla mahdollisella tavalla. Raksua taas järkyttävä ikävä, vaikka erossa on oltu vasta 16 tuntia. Ei miusta ole yksin eläjäksi. Varsinkaan, kun en osaa edes syödä.

Maanantaita mennään taas ja työstä pitäisi jaksaa innostua. Tai olisi kait suotavaa ainakin... Kiinnostuksen kohteet edelleen siellä kotona telkkarin ääressä joko zumbaten tai kuntopyöräillen. Tästä ei hyvä heilu. Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: