Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 19. joulukuuta 2011

Jouluviikko

Joulu tulla jolkottaa... Ahdistus tulevista jouluruoista kasvaa. Aikaa on vielä, mutta ahdistus päässäni sen kuin kasvaa vaan. Varsinkin kun taitaa se zumbailu tältä viikolta jäädä. Ellei olo sitten yhtään parane. Eilen illalla alkoi flunssaa pukata päälle. Kuumettahan mulle ei ihan helposti nouse, mutta olo oli joka tapauksessa PASKA (ainahan se...). Raahauduin töihin tuolla hangessa ja tuntui, ettei millään jaksa perille. Hikoiluttaa, palelee, väsyttää... Noh, yritämme sinnitellä =).

Viilsviils-jäljet jäi kommentoimatta. Otin käyttöön Joe Blascon meikkivoiteen, luojan kiitos se on peittävää! Aikas hyvin onnistuin. Eilen tosin annoin illalla jälkien jo näkyä, mutta mitään kommenttitulvaa kädestäni ei tullut. Lauantaiaamuna Raksu kyllä kyseli, että mitä jälkiä sulla on kädessä, mutta ohitin sen vain. En ollut tietävinäni. Vittu, mie oon paska ihminen!!! Pitäisi kai vain kertoa, onhan se tätä käynyt ennenkin mun kanssa läpi. Kyllä se tietää, ja rakastaa kai silti. En vain osaa. Pitää nyt pysyä saksista ja veitsistä irti... Vaikka eilen kyllä haaveilin taas... ...pois se minusta!

Wasted lähenee loppuaan ja huomenna saa lisää Päätaloja =). Menen miun mamin kanssa enolla käymään. Viedään pipareita ja saan lisää luettavaa. En tosin taida ihan tälle vuotta saada Päätalourakkaa valmiiksi, varsinkaan jos luen sen Koillismaa-sarjankin. Mutta mistäs sitä koskaan tietää, olen kova tyttö lukemaan =). Neuloa en ole nyt jaksanut. Ei jaksa kiinnostaa. Tuntuu, että haluaa vaan paeta tuohon kirjamaailmaan, siinä on helppoa unohtaa itsensä ja omat ongelmansa ja ahdistuksensa. Thank God for books :D! Muutoin kai tässä olisi jo viimeinenkin hippu mielenterveydestä mennyt (siis sitähän ei voi enää olla kovin paljon jäljellä...).

Nälkä kurnii suolissa, mutta ei se haittaa. Joskos se painokin siitä joskus tippuu? Palaan kukkaruukkuun.

Ei kommentteja: