Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Käyttäkää hyväksenne, perkele

"Moikka milloinkas sitä teitä sais näkymisiin meillepäin?
Tarttis sulta vähän apua tai jotain :D.
Tuli noi verotustiedot.
Tulkaahan käy kahveella tai soitellaan."

Siis voi vittu. Minä en ole enää mikään verovirkailija, joten miksi ei vain voi mennä verotoimistoon ongelmien tullessa eteen? Perkules. Muutoin ei kyllä kuulu mitään, mutta heti, kun miusta voisi olla jotain hyötyä, alkaa puhelimet rälläämään. Saatana. En auta. En varmasti. Alistun lopulta kuitenkin.

Mutta tulihan eilen todellakin veroilmoitus ja lupaavat maksaa ihan kiitettävästi jopa takaisin miulle =). Jotain mukavaa odotettavissa siis tänäkin vuonna, vaikkei sitä lottovoittoa tulisikaan. Säästöönhän ne menee, mutta silti. Ehkä niillä säästöillä joku päivä tekee remonttia tai jopa ostaa sen unelmissa olevan miljoonien arvoisen omakotitalon. Not. Mutta kuitenkin jotain laitettuna pahan päivän varalle. Nythän miulla on pahat päivät, joten miksi en pistäisi kaikkea sileeksi?!? Miten teille rakkaat lukijat kävi tänä keväänä verottajan kanssa?

Joku on sitten eksynyt miun blogiini hakusanalla nahkahousut. ????? Miten miulla ei ole mitään muistikuvia, että olisin joskus jotain noista jauhanut? Itse en omista enkä aio hankkia. Ammattikorkeassa oli yks naisopettaja, jolla oli nahkahousut. Ei kovin kaunista. Miulla ei ole tästä sen enempää sanottavaa. Ihan liian traumaattista.

En tiedä. Ehkä jossain saattaa olla jotain valonpilkahdusta. Innostuin taas neulomaan. Ja tätähän mie en synkimilläni harrasta... Aloitin tekemään meille torkkupeittoa Novitan Kelosta. Siitä pitäisi tulla 100*160 cm. Joten vielä on matkaa, olisinko nyt neulonut jotain 10 cm? Ja ranteet huutaa jo nyt hoosiannaa. Lanka on onneks ihanan paksua, joten kai se sieltä kesään mennessä valmistuu. Muuta uutta ei olekaan taas jaksanut. Päivät koostuu töistä, lukemisesta (hehkutan tosiaan sen Dostojevskin perään!!!) ja neulomisesta. Kellään myytävänä hieman tapahtumarikkaampaa elämää? Tai energisempää? Kyllä miekin puuhaa keksin, kun vain jaksaisi.

Nyt yritän piipahtaa muiden teksteissä. Olen kamalasti jäljessä kaikesta. Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Verottaja rankas ja isosti. Ou well. Mut kohtuutonta verottajalta odottaa, että tällanen pipipää olis kyennyt mitään verotusasioita miettimään. Pitäs ulkoistaa kaikki tollanen aivokapasitettia vaativa toiminta (ja siivoominen).