Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

torstai 27. lokakuuta 2011

Masis

Miksi pitää olla niin synkkää? Harmaata, pilvistä, ankeaa. Ei paista aurinko ei. Tulisi edes lunta... Puutkin alkaa olla jo lehdettömiä. Todella masentavaa. Tarvitsisi jotain piristystä tähän harmauteen...

Varsinkin kun masistaa muutoinkin. Tänä aamuna ei ollutkaan enää energiavajeesta tietoakaan... Siis jalat, nuo niin ylväät pylväät (yhh...) tuntui aivan normaaleilta. Miksi ne ei enää ole energiavajeesta heikot? En kyllä syönyt mitään ylimääräistä eilen (kaurapuuro, kana-riisipataa+porkkanaraastetta, omenan ja kaksi palaa leipää juustolla ja kurkulla) ja hikoilin taas kuntopyörälläkin... Olisin halunnat säilyttää sen tunteen. Tunnen oloni taas aivan normaaliksi ja se masistaa.

Haluan laihtua, pian kiitos =). Mitään muita ajatuksia ei kohta edes pyöri päässä. Miksi mä olen tällanen? Miksi mä alotin tän kierteen yli kymmenen vuotta sitten? Miksi mä pilaan koko elämäni tällä? Siksi. Koska. Haluan. Oikein. Kovasti. Olla. Laiha. Ja. Kaunis. PISTE. Keijukaisen kevyt, siro ja ihanainen. En tällanen norsu, joka tömistelee ympäriinsä karkottaen kaikki läheltään. Aamulla erehdyin vaa'alle (siis en ole tehnyt sitä yli vuoteen) ja meinasin viskata sen ikkunasta pihalle. SIIS JOTAIN NIIN JÄRKYTTÄVÄÄ! En tiedä, olenko laihtunut aloituksestani yhtään, koska en ole käynyt vaa'alla, mutta siis YÄK, MIKÄ LÄSKI! Pakko siis vaan jatkaa tätä. Eli pakko siis tänäänkin hypätä polkemaan... Pitäis kyllä imuroidakin... jajajajaja Pih. Pälli leviää...

Villapaita on nyt edennyt siihen pisteeseen, että kaikki langanpäät pitäis päätellä ja kursia koko komeus kasaan. Mutta sitä ennen ajattelin tehdä ne lämmittimet itselleni. Sormet on taas aivan jäässä (normaalia mulle, ääreisverenkierto ei ole oikein koskaan toiminut kunnolla). Ja tuo villiksen kasaaminen vie niin kauan aikaa, että se pitää ottaa esille joku viikonloppu.

Eilen oli muuten taas kauppapäivä (Raksun sisko toimii meillä kuskina, kun Raksun jalka on paketissa eikä voi siis ajaa). Raksu haluaa ottaa perjantaina. Ok, voidaanhan sitä ottaa. Ja sit piti taas ostaa herkkuja lauantaille. Miten mä onnistun välttämään ne??? Ahdistaa ajatus jo nyt. Namnamnamruokia jääkaappi täynnä... Tulee taas kiduttava lauantai, yrittäen pysyä erossa kaikesta. Ja sit sunnuntaina mahdoton reeni päälle!!! Josko sillä selviää? Mutta muutoin kyllä kivaa, kun huomenna on jo perjantai. Rakastan viikonloppuja, kun ei tarvitse tehdä mitään kellon kanssa =).

Palaan kukkaruukkulle.

Ei kommentteja: