Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

tiistai 7. elokuuta 2012

Lomatunnelmissa

Lomaan aikaa tämän päivän lisäksi kolme työpäivää. Ja mie olen jo ihan fiiliksissä!! Perjantaina kello yksi (toivon mukaan...) koittaa kahden viikon vapaus :D. Enhän mie tätä taas olekaan kuin vuoden odottanut. Aion kyllä ottaa kaiken irti tuostakin lyhyestä ajasta. Heti loman alkajaisiksi reissuamaan muutamaksi päiväksi ja sitten rentoilua ja extempore-meininkiä. Mikäs sen parempaa loma-ajanvietettä onkaan...

Käsikin alkaa toipua viime viikkoisesta sekoilusta. Viikonloppuna se turvotteli ja kuumotteli kämmenselkää myöten, joten jotain tulehduksentapaista taisin siihen aikaiseksi saada. Eilen kuitenkin oli jo parempana ja sain ruven revittyä irti (ai miten niin ei saisi?!?). Kipeähän tuo jälki vieläkin on, mutta helpottaa kuitenkin, kun ei tunnu koko käsi räjähtävän heti, kun sen laittaa maata kohti osoittelemaan. Mietin viikonloppuna jo, että vedinkö koko käden vituiksi, kun meinasi taju lähteä siitä kivusta. Ehkä tämä opetti taas jotain ja mie uskoisin vähemmilläkin ahdistuksenhallintakeinoilla parempaan huomiseen.

Eilen kyllä taas tuijottelin seiniä, lattiaa ja kattoa siihen malliin, että mitähän tästä vielä tulee... Tuntuu, että mie olisin vaipumassa masennukseen. Hetkittäin on parempi mieli, mutta sitten ahdistelen mielessäni taas syömisistä ja syömättömyydestä, mietin uskaltaisinko ottaa nälkääni yhden näkkäripalan lisää, mutta jätän ottamatta. Ehkä kehon kannalta parempi niin, jos tässä yhtään meinaa kutistua pientäkin pienemmäksi hoikistua. Pää vain käy jatkuvaa kamppailua puoleen ja toiseen. Miksi en vain osaa syödä oikein? Mikä vittu siinä on niin saatanan vaikeaa?!?!? Olenhan mie sentään aikuinen ihminen!

Tai sitten olen joku teinipiru aikuisen vartalossa. Paskaa tämä on taas. Mutta lomaa odottelen edelleen mukavilla mielin :D. Olen ilmeisesti hyvin kahtia noin seitsemäänkymmeneen osaan jakautunut persoona, kun en edes tässä hetkessä osaa päättää onko miulla hyvä vai huono olla. Palaan kukkaruukkuun. Viimeistään loman jälkeen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun kädelle siis tapahtu ;o

Miumiu kirjoitti...

Sakset. Selaile noita aikaisempia tekstejä, niin pääset kärryille :D.

Sallamari kirjoitti...

<3 onneksi sulla ei oo lomaan ko muutama päivä enää.
tsemppiä tyttö :)

Miumiu kirjoitti...

Kiitos Sallamari, sitä tarvitaan! Ja jospa mie sit paremmilla voimilla palaan arkeen loman jälkeen =).

Niina kirjoitti...

Ahdistusvapaata lomaa sulle!
Ja teräaseet piloon, eiks je?

Miumiu kirjoitti...

Juu, teräaseet pysyy piilossa. Olen oppinut läksyni viime kerrasta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D.