Kaikki kuvat blogissani ovat google-kuvahaun kautta erinäisillä sanoilla haettuja. En omista copyrightia ilman erillistä merkintää.

maanantai 20. elokuuta 2012

Kun lomalla on tylsää

Siis ei, mie EN valita :D. Raksu lähti jo ennen sian pieremistä (Kalle Päätalot vaikuttaneet elämääni ilmeisen vahvasti) kalalle, joten mie olen sitten ihan oman itseni herra koko päivän. Tai no ainakin nyt siihen saakka, kun Raksu kotiutuu. Saan siis viettää tämän päivän ihan parhaaksi katsomallani tavalla. Ajattelin hieman lukea (hieman?!? Miten Pendergastia voi lukea hieman!) ja kattoa Kaunottaren ja Kulkurin. Ja pitihän se heti tulla blogissakin piipahtamaan ja katsomaan teidän muiden kuulumiset.

Reissuamassa oltiin tuossa viime viikolla tuolla Taivalkosken maisemissa. Kiitos siitä sään herroille, oli ihan mielettömän mahtavat kelit! Mitään suuria ei sitten sen koommin ole tullut tehtyäkään, mutta eikös se ole lomalla justiin parasta, kun ei ole mitään aikataulutettuja suunnitelmia. Jotka sitten pilalle mennessään aiheuttaa armottoman vitutuksen ja koko paskan kaatumisen.

Hieman on äksöniäkin ennättänyt lomalla olemaan, kun käytiin hieman paikkailtavana tuossa Taivalkosken reissun lomassa. Tai siis Raksu kävi paikkailtavana, mie olin vain seuraneitinä. Että voitte huokaista helpotuksesta, en ole stressautunut lomasta ja vetänyt ranteitani auki :D. Sain kyllä olla hiukkasen sairaanhoitajana, sen verran makoisa vekki Raksulle tuli päähän. Mutta ei muuta kuin kylmää niskaan ja soittoa hätäkeskukseen. Lanssimiehet (toinen oli kyllä nainen) kuskaili meidät sitten kivasti Kuusamoon paikattavaksi. Liimalla tarttui, joten ei tarvitse mihinkään tikkien poistoon enää aikaa varailla täällä kotipuolessa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Raksulle totesin vain, että onneksi siulla on tällanen muija, joka ei ihan vähästä tai vähäistä enemmästäkään verimäärästä hätkähdä ja tietää ainakin suurinpiirtein, mitä paljon (ja miksei vähemmänkin) vuotavalle haavalle on tehtävä. Muutoin olisi voinut olla pahemmat seuraukset, jos mie olisin siihen viereen kipannut...

Nyt jatkan lomailuani siirtymällä muiden kuulumisiin. Mutta olen siis hengissä ja ensi viikolla taas sorvin ääressä! Palaan kukkaruukkuun.

1 kommentti:

Elli kirjoitti...

Ihanaa lomanjatkoa! Minä sorvin ääressä jo kolmatta viikkoa!